Extensions

Extensions

Mange unge piger er træt at deres hårlængde, og vil gerne have længere hår, så de kan efterligne moden. I dag er det rigtig nemt at få forlænget sit hår. Dette kan nemlig gøres med hair extensions. Der findes mange forskellige slags extensions. Det første man skal have fundet ud af er, hvilken farve extensions man ønsker at få. Man kan nemlig få extensions i alle tænkelige farver. Det er dog rigtig vigtig, at man vælger en farve det matcher ens farve, hvis ikke den helt samme farve, så kontrasten ikke bliver for stor, så det ser falsk ud. Selvom extensions er ”falsk”, skulle det gerne se så naturligt ud som muligt.

Når man har fundet ud af, hvilken farve man gerne vil have, så er der to ting mere, man skal tage stilling til. Nemlig hvilken slags hår man vil have, og hvordan det skal påhæftes. Der findes mange forskellige kvaliteter af extensions, hvor noget må siges at se mere naturligt ud end andet. Det er ikke kun på udseendet, man kan se forskel på kvaliteten, det kan man også på, hvordan det mærkes. Noget vil føles meget blødt og naturligt, mens andet vil føles lidt plastikagtigt, og dette vil også have en større tendens til kruse og se træls ud.

Der findes flere forskellige metoder til at påsætte extensions. Man kan få extensions, som er aftagelige – nogle man altså selv kan tage i håret, når man har lyst. Disse skal man huske at tage ud hver nat, da de bliver ret slidte ellers. De aftagelige extensions kan både fås som clip-on eller tape-on, helt afhængigt af hvad man er til. Der findes også to måder, hvorpå man sætter extensions fast i håret, og disse skal ikke tages ud. Der er hot-fusion extensions, hvor håret i totter bliver svejset til dit eget hår. Der er også den nye lidt mere skånsomme metode, cold-fusion extensions, hvor håret sættes på eget hår med mikroringe. Hvis man vælger en af disse to metoder, så er det vigtigt, at man får det lavet hos en professionel, så resultatet bliver ordentligt, og for at ens hår lider mindst muligt.